F1 herfskampioenen

Zondag 14 oktober was het zo ver… Vol goede moed, zelfvertrouwen maar hier en daar ook wat zenuwen vertrokken de meiden naar Grootebroek (om 8.45 uur op zondagochtend..).

Na de opbeurende woorden van Stephan en Esmeralda en een goede warming up werd voor 10 uur al gestart met de wedstrijd. Hierdoor was nog niet de complete supportersschare aanwezig, maar gelukkig was er ook bij de start al heel veel publiek .

Door goed samenspelen, storen en goed keeperswerk kwamen de meiden al snel op een ruime voorsprong. De tweede helft werd dan ook gestart met 4 speelsters van Meteoor.

De meiden bleven goed zoeken naar mogelijkheden en verdedigend zat het goed dicht.  Door dit harde werken werd uiteindelijk met 15-1 gewonnen, waardoor de meiden alle wedstrijden gewonnen hebben in dit eerste deel van het veldseizoen. Yehhh herfstkampioen!!!

De meiden kregen cadeautjes en medailles en waren super trots en blij.

Stephan, Esmeralda, Paulien en Marion dank voor jullie inzet en enthousiasme. We zien de meiden ontwikkelen en zie hier een mooi resultaat.

Kampioensteam:

Dees, Eva, Jasmijn, Nikki, Nina en Yenthe