Onze doelen voor 2018-2019!

Hallo leden, ouders, verzorgers van onze handbalvereniging Meteoor.

Voor 2018-2019 hebben wij nieuwe doelen in petto!

-Wij zijn namelijk op zoek naar een persoon die zich bezig wilt houden met onze sponsorzaken.  Wie heeft er affiniteit binnen het bedrijfsleven en wil o.a. onze sponsorcontracten bijhouden?
-Wij zijn ook op zoek naar iemand die ons TC (technische commissie) team wil komen versterken. Dit houdt in dat je je bezig houdt met de teamindeling, teamspirit, contacten met trainers en coaches.
-Wij zijn ook op zoek naar personen die bondsscheidsrechter willen worden of weet iemand die dit zou willen doen?
-Wij zijn op zoek naar vrijwillgers die ons willen helpen met organiseren van evenementen of andere zaken.
-Is er iemand die handig is met een website bouwen of die hierin kan assisteren.

Een ondersteunende taak zou al voor ons een heleboel uitmaken. Voel je je geroepen, heb je ideeën, weet je mensen. Stuur een e-mail naar onze secretaris Kim Stoop: kim@hv-meteoor.nl.

Dank jullie wel namens het bestuur van H.V. Meteoor