SPONSORKLIKS

Downloaden (PDF, Onbekend)

Jullie weten het nog niet, maar HV Meteoor werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

HV Meteoor ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt HV Meteoor daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van HV Meteoor.

Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:

www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=7885&email=naam@email.com

Uiteraard kan jouw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden, je ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

Vanaf nu is het voor iedereen die ons sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om ons sponsordoel GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7885

Op onze website staat een banner (zie voorbeeld hieronder) van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons sponsordoel een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost jouw dus niets extra. Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via ons sponsordoel kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Namens HV Meteoor alvast heel erg bedankt voor de moeite.

Met een vriendelijke groet,

Judith Kalwij