• Update Corona protocol

Handbal competities stilgelegd tot en met 10 november wegens nieuwe maatregelen Coronavirus

Beste Verenigingen,

Op dinsdagavond 13 oktober om 19:00 uur heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De aangekondigde maatregelen zullen in ieder geval de komende vier weken van kracht zijn en gaan in op woensdag 14 oktober om 22:00 uur.

Deze maatregelen hebben gevolgen voor de handbalsport. Alle handbalcompetities van het NHV worden per direct stilgelegd tot en met 10 november. Dit geldt voor alle competities van het NHV, zowel voor de senioren als jeugd, op alle niveaus.

Jeugd tot en met 17 jaar mag door blijven trainen in teamverband, hierbij zijn onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club toegestaan.

Naast de sportkantines moeten nu ook de douches en kleedkamers gesloten worden.

Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. Het NHV werkt de mogelijke scenario‚Äôs uit voor het vervolg van de competitie.  De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie.

Met sportieve groet,

Het Nederlands Handbal Verbond

Dinsdag 13 oktober update COVID-!

Nieuwe regels voor Meteoor

• Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen.
      Sport alleen. Of in een team van maximaal 4 mensen.
      Wedstrijden zijn niet toegestaan.
      Dit geldt voor mensen van 18 jaar en ouder.
    • De sportregels gelden niet voor kinderen tot 18 jaar.
      Zij mogen wel in grotere teams sporten.
      Of wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.
    • Sportkantines zijn gesloten.
    • Douches en kleedkamers zijn gesloten

Er zijn veel besmettingen met corona.
    Daarom zijn de regels aangepast.
    De regels zijn streng.
    Maar dat is echt nodig.
    De regels gelden vanaf woensdag 14 oktober om 22.00 uur.
    De regels gelden minstens 2 weken. Misschien nog langer.