Kantinedienst

De kantine valt onder de verantwoordelijkheid van Grasshoppers. Echter, indien er geen voetbalwedstrijden zijn van Grasshoppers verzorgt Meteoor de kantinediensten. Dit is alleen tijdens het buitenseizoen.
Dames Junior A1

Recreanten 1

Zorg dat je ruim op tijd, 45 minuten voor het begin van de wedstrijd, aanwezig bent om de kleedkamers voor de teams en de scheidsrechter te kunnen openen en alvast koffie en thee te zetten.
De sleutel van de kantine en kleedkamers, instructies e.d. kunnen worden opgehaald bij Imka Ursem, Hanebalk 35 te Hoogwoud, tel: 0226-354613
De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het verdelen van de kantinediensten. Mocht je niet kunnen, zorg zelf voor een vervanger.

Zaaldienst

Tijdens het zaalseizoen verzorgen de leden en/of vrijwilligers van Meteoor de zaaldienst. Bij wedstrijden van DS1 en A1 zal de zaaldienst door 2 personen uitgevoerd worden.
Dames Senioren 1
Dames Junioren A1 +B1 + C1+C2.

Degene die de eerste wedstrijd zaaldienst heeft, haalt het kistje met het fluitje e.a. uit de kantine. De laatste zorgt er uiteraard weer voor dat het kistje weer in de kantine terecht komt. Er ligt een beschrijving voor het instellen van de klok.
Mocht je niet kunnen, zorg zelf voor een vervanger.
De indeling voor de zaaldiensten  kun je vinden onder de menuknop programma.

Scheidsrechters

Het fluiten van wedstrijden van de jeugdteams wordt verzorgd door de leden en/of vrijwilligers.
Dames Junior A1Recreanten 1
Dames Junioren A1+B1+C1+C2
Vrijwilligers

De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het verdelen van de te fluiten wedstrijden. Zorg dat je tijdig aanwezig bent zodat de wedstrijden ook op tijd kunnen beginnen.
Mocht je niet kunnen, zorg dan zelf voor een vervanger.
Mentor van de scheidsrechters is Annie Sinnige tel. 0226 – 351020.

In de coachtas van de Meteoorteams zitten 2 fluitjes en een stopwatch. Overige attributen zitten in het rode doosje (veldcompetitie: vragen bij koffiebar, zaalcompetitie: vragen bij zaaldienst)
De indeling van de scheidsrechters kun je vinden onder de menuknop programma.