• Een geslaagde clubdag!

  Jong en oud liepen rond met een brede glimlach op hun gezicht op en rondom het handbalveld. Tijdens onze Meteoor Clubdag 2024 met Hemelvaartsdag was het één groot feest.

  De jongste jeugd speelde ouder-kind handbal. Zowel samen met als tegen de ouders werd er gespeeld. Echter werden niet alleen de ouders opgetrommeld, maar ook ooms, tantes, neven, nichten en opa’s en oma’s speelden mee op het b-veld van Grasshoppers. De vrijwilligers van de voetbalclub hadden speciaal voor ons twee kleine handbalvelden uitgezet met de krijtlijnen zodat het ouder-kind handbal tot een succes kon uitbloeien.

  Naast het b-veld werd er op het handbalveld het mixtoernooi gespeeld. Vriendenteams, met en zonder handbalervaring, speelde onderling tegen elkaar. Waar de winst voor elk team belangrijk was, stond plezier toch echt bovenaan! En dat was niet alleen zichtbaar, maar ook echt hoorbaar. Elk doelpunt werd o.a. luidkeels gevierd met een brede glimlach! En dat konden ze bij de 40+ handbal horen.

  Op het tweede verharde veld werden er fanatieke potjes 40+ handbal gespeeld. Dwars over op het handbalveld en zonder te rennen is deze handbalvorm perfect voor iedereen die wilt handballen, maar het niet meer volle bak kan. Met een mooie mix van mannen en vrouwen, werd er met veel succes gespeeld. Waar het dan misschien wat rustiger aan gedaan word dan het “normale” handbal, fanatiek blijven ze!

  Zo werd er ook fanatiek gespeeld op het beach veld. ’s Ochtends vroeg werd de drie volleybalveld omgebouwd tot 1 beach handbalveld. De C-jeugd mocht namelijk voor het eerst proeven aan beach handball. Vanuit de bond werd er een heuse clinic gegeven. Eerst een kleine uitleg in de kantine, vervolgt door een training met als afsluiting een wedstrijdje beach handball en shoot-outs. Een totaal nieuwe manier van handbal voor de meiden, maar onwijs tof!

  Na alle inspanningen tijdens de handbalactiviteiten, was het tijd om de maag goed te vullen bij de kantine. Met een geslaagde BBQ van Thaam Dam kon de dag goed afgesloten worden!

  Na een geslaagde editie kijken wij al uit naar volgend jaar. Hemelvaartsdag 2025, donderdagmiddag 29 mei, staat al omcirkelt bij ons in de agenda. Houdt onze social media kanalen en website goed in de gaten, want ook jij bent hierbij van harte welkom.

  Tot volgend jaar!