• Foto's

  Onder deze menukeuze kunnen jullie de tekst + eventuele afbeeldingen van de huidige website overnemen mbt deze menukeuze. 
  Puur en alleen om iets te tonen onder deze menukeuze hebben wij dit stukje tekst + een neutrale afbeelding geplaatst.
  Het geeft jullie een idee hoe het eruit kan komen te zien.
  Raadpleeg de laatste menukeuze Support. Leerzaam en leuk startpunt.
  Veel plezier met het vullen van de content.

 • Binnen de Club.Website hebben we bewust geen oplossingen zelf geprogrammeerd voor foto albums. Er bestaan zoveel mooie oplossingen al. We maken liever gebruik van third-party oplossingen. Dit bestaan al en zijn vaak erg goed. We faciliteren Flickr al heel lang als oplossing. Hier bestaat ook een zwarte widget voor in het overzicht. Dit werkt prima en wordt door velen intensief gebruikt. Neemt niet weg dat de klanten zelf ook vaak verwijzen naar third-party oplossingen zoals Facebook albums, Google Photo mogelijkheden, etc etc etc.
  Ik adviseer om aan de slag te gaan met Flickr. Je bepaalt de opmaak en instellingen helemaal zelf. Kijk eens op : https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000062970-fotomappen-van-flickr . Dan kom je er vast wel uit.
   
  Maar het staat je vrij om andere 3e oplossingen te hanteren en extern te gaat linken. De Google Photo mogelijkheden zijn top en natuurlijk is linken naar een bestaand foto album op de facebook fanpage van de vereniging ook prima.