• John van Duin en B1 vormen samen een nieuw team

    Zondag 17 september kwamen de speelsters van de B1 iets wat zenuwachtig bij de kantine. Vandaag mochten ze hun nieuwe wedstrijdkleding presenteren en dat zou op een feestelijke wijze gebeuren. John van Duin Tweewielerspecialist had aangegeven dat hij graag hun kledingsponsor wilt zijn. Hij vindt het belangrijk om de jeugd van deze leeftijd te ondersteunen in hun ontwikkeling naar volwassenheid.

    Door de kleding op een feestelijke wijze te presenteren wil Meteoor ze een dag van een tophandbalster laten ervaren. De kleding wordt klaar gelegd voor ze, ze worden omgeroepen voor de wedstrijd, toegesproken en foto’s gemaakt. 

    Helaas wisten de meiden in het nieuwe tenue niet te winnen. Doordat het regende was het moeilijk handballen voor beide teams. Het duurde ook ruim een kwartier voordat het eerste doelpunt viel. Tijdens de wedstrijd bleef de stand in evenwicht maar uiteindelijk ging SSV/Sporting S met de winst (3-5) vandoor. Evengoed werd er later in de kantine een gezellig feestje gevierd met zelfgebakken taarten.

    John, we wensen jou en het team veel succes in de competitie en nogmaals bedankt voor je inzet.