• Meteoor D1 - SEW D1

    Vandaag spelen wij – de meiden van de D1 – tegen de meiden van SEW D1. Spannend, want toch tegen de selectie. Zij waren al op tijd op het veld en de warming-up met muziek en wisseltjes zagen er goed uit. Wij stonden nog maar met z’n zesen op het veld omdat Madelief en Dees een weekendje weg waren en Jasmijn mee deed met de D2 die voor ons speelde. Gelukkig deed Puk met ons mee.

    We hadden afgesproken om gelijk fel van start te gaan en dat lukte! Meteoor kwam met 1-0 voor. Daarna over en weer doelpunten en vooral met de schijnbewegingen van SEW hadden we in het begin wat moeite. Het ging gelijk op. We speelden mooi samen en probeerde de vrije man in het veld te vinden. Mooie ballen op doel. We gingen de rust in met een 13-10 voorsprong.

    Na de limo in de kleedkamer weer terug het veld op. Het ging weer gelijk op. Wij hadden wel de verdediging nog beter op orde. We probeerde goed rugdekking te geven en ook Eva stond erg goed te keepen. Goed samenspel en goed doorgegaan als we vastgehouden werden. Er werden mooie ballen op doel gegooid en ook van SEW. Zaila, Anna, Jasmijn, Evi, Faye, Puk en Sam, we hebben allemaal gescoord!! Eindstand 22-16. Yeah!!!