Zaaldienst

Wat houdt de zaaldienst in?

± 10 minuten voor de wedstrijd aanwezig zijn.

• Zaaldienst wordt gedraaid door speelsters (of ouders) van de volgende teams: Dames MW1, MW2, Senioren 1, Senioren 2, A1, B1, B2 en C1. Opmerking hierbij dat dames MW1 en MW2 de dienst verzorgen bij hun eigen wedstrijden.
  • In de kantine van sporthal De Weijver bij de bar haalt de eerste zaaldienst van de dag het rode doosje met scheidsrechterkaartjes etc.
  • De laatste zaaldienst zorgt dat het doosje weer wordt afgegeven bij de bar. (Ter info: coaches van de Meteoorteams hebben in hun coachtas twee fluitjes en een stopwatch, welke door de scheidsrechters en zaaldienst kunnen worden gebruikt.)
  • Wedstrijden van de E-jeugd de doel-verkleiner ophangen en weer terughangen;
  • Scorebord instellen op de juiste speelminuten, (zie voor instellen scorebord de handleiding);
  • Ondersteuning geven aan de scheidsrechter(s) tijdens de wedstrijden en dit houdt o.a. in: de tijd en de stand bijhouden. Het is belangrijk om tijdens de zaaldienst actief de wedstrijd en de beslissingen van de scheidsrechter(s) te volgen. (Start tijd, doelpunten, twee minuten, time-out.)
  • Voor de scheidsrechters is er 1 consumptiebon, (1 per persoon, deze wordt door de coach uitgereikt);
  • Na afloop alles weer op zijn plaats opbergen en terugbrengen.

Als je niet op de aangegeven datum en tijd kan, dan zelf een vervanger zoeken.

De opgegeven tijden in het schema (zie website) zijn aanvangstijden van de wedstrijden.

De speeltijden van de teams zijn:

• DMW      – 2 * 25 minuten
  • Senioren – 2 * 30 minuten
  • A-jeugd   – 2 * 30 minuten
  • B-jeugd   – 2 * 25 minuten
  • C-jeugd   – 2 * 25 minuten
  • D-jeugd   – 2 * 20 minuten
  • E-jeugd   – 2 * 20 minuten
  • F-jeugd    – 2 * 15 minuten

Wanneer er vragen zijn, dan kan je contact opnemen met Imka Ursem, 06-14913087.

Sportieve groet van Imka.

Downloaden (PDF, Onbekend)