• Vereniging

    Al meer dan 50 jaar geleden hebben de handbalvereniging Con Brio uit Hoogwoud en FSA (Full Speed Ahead) uit Spanbroek haar krachten gebundeld en zo ontstond Handbalvereniging Meteoor. Waar eerst de velden zich eerst bevonden aan de Paardenmarkt in Opmeer, zijn ze eind jaren tachtig verhuisd naar Sportpark De Weyver in Hoogwoud.

    Sinds 2008 deelt Meteoor samen met voetbalvereniging Grasshoppers een prachtige accommodatie en beschikt over twee handbalvelden. Van deze velden wordt optimaal gebruik gemaakt aan het begin en einde van het seizoen. In het midden van het seizoen wordt de warmte en droogte opgezocht. De teams zijn dan te vinden in de Sporthal De Weijver of de Oranjehal in Spanbroek.

    In 2018 heeft Meteoor haar 50 jarig bestaan gevierd met de gehele vereniging. Leden, sponsoren, oud-leden en ieder ander die de club een warm hart toedraagt was erbij. Met een super leuke clinic van meervoudig landskampioen VOC Amsterdam, een succesvol mixtoernooi en uiteindelijk feest bij de kantine. Onder genot van een live band, een drankje en foodtrucks werd deze dag met een goed gevoel afgesloten. Op naar de volgende 50 jaar!