SLEEP INN 2018

Vrijdag 19 januari was het weer tijd voor het jaarlijkse slaapfeestje.
Om 19:00 uur kwamen er 58 kinderen en 16 begeleiders die eerst hun kleedkamer gingen inrichten als slaapplaats. Daarna kwam iedereen bijeen in de kantine voor wat drinken en een koekje. Nadat dit naar binnen was gewerkt, was het tijd voor de warming-up. Met de muziek van het Vliegerlied werd het al snel een feestje…zelfs de polonaise werd ingezet. Dit zou nog wat beloven voor de rest van de avond/nacht. De spelers en coaches werden door elkaar gemixt en gingen een spellencircuit doen. Er werd hard gewerkt aan een teamposter voor in de kantine, geprobeerd chips met Chinese stokjes te eten, kranten mep, knipogen om een kip te krijgen, tellen maar, uitbeelden, vragen beantwoorden binnen de tijd, twister met een grote groep en natuurlijk de bobslee. Na het circuit wat het tijd voor chips en ging iedereen weer bij zijn eigen team zitten voor de bingo. Er waren verschillende leuke prijzen te winnen.
Tussendoor was het nog tijd voor kaas en worst van Slagerij ’t Wuiver. Voor de verkiezing van de Mr & Miss Sleep Inn was er voor het eerst een knock-out show. De start was een beetje moeilijk omdat iedereen steeds dezelfde antwoorden gaf maar na een paar oefenrondjes durfden de kinderen ook een ander antwoord te geven dan een vriendje/vriendinnetje en konden we de slaapmutsen uitreiken. Hierna was het tijd om naar buiten te gaan voor het nachtspel.
Er gingen al wilde verhalen rond over hoe spannend het zou worden. Er moesten ballen worden verzameld voor de Ballengeest. De teams moesten op zoek naar het geluid van een bepaalde spook en deden daar een spel om ballen te verdienen. Onderweg konden deze weer worden afgepakt door de boeven. Nadat de tijd om was ging iedereen naar het kunstgrasveld en werd er begonnen aan het finalestuk. De ballen moesten naar de juiste emmers worden gebracht bij de Ballengeest zonder boeven tegen te komen. Daarna kreeg iedereen nog een warm hapje en gingen ze naar de kleedkamers terug voor de nacht.

De afgelopen jaren hebben altijd alle kinderen geslapen maar dit jaar was dat wel even anders. Er werd nog lang door de gang gerend, kussengevechten gedaan, meisjes die jongens opzochten en natuurlijk andersom. Kortom…..weinig kinderen hebben dit jaar geslapen. Om half 8 ging Marion weer met de bel de kleedkamers af om de slaapkoppen wakker te bellen. Na het opruimen van de kleedkamers stond er in de kantine een ontbijt klaar. Om half 9 werd iedereen weer opgehaald en konden we weer een geslaagde Sleep Inn afsluiten!
https://www.myalbum.com/album/VoLRNGkRRiTq